TOP termékek

Berlinger Haus Eternal palacsintasütő 26 cm

Berlinger Haus Eternal palacsintasütő 26 cm
-36%
Berlinger Haus Eternal palacsintasütő 26 cm
Az Eternal Collection 26 cm-es palacsintasütője új szintre emeli a palacsinták és lepények sütését. A kiváló minőségű anyagokból készült ez a termék minden háziasszony álma.

Kiváló Minőségű Alapanyagok: A palacsintasütőt a legmagasabb minőségű 18/10 rozsdamentes acélból készítettük, amely rendkívül tartós és ellenáll a kopásnak. Az anyag kiváló hővezető, ami lehetővé teszi, hogy az ételei egyenletesen süljenek.

Whitford ETERNA Bevonat: Az Eternal Collection palacsintasütő kivételes Whitford ETERNA bevonattal rendelkezik, ami minimalizálja a sütés közbeni égési folyamatot és lehetővé teszi az ételek könnyű leválását a felületről. A bevonat nélkülözhetetlen, hogy a palacsinták tökéletesen formásak és ízletesek legyenek.

Öntőfogantyú: Az öntőfogantyú könnyű kezelést tesz lehetővé, így a palacsinták sütése egyszerű és kényelmes.

Indukciós Alapú: Ez a palacsintasütő indukciós tűzhelyeken is használható, így a modern konyhatechnológiát is kihasználhatja. Az indukciós alap segíti a gyors és egyenletes hőeloszlást.

Sütőben Is Használható: A palacsintasütőt akár +220°C-ig terjedő hőmérsékleten is használhatja a sütőben, így még szélesebb sütési lehetőségei vannak.

Mosogatógépben Mosható: Az Eternal Collection palacsintasütő mosogatógépben is mosható, így a tisztítás utáni teendők minimálisak.

Ideális Méret: A palacsintasütő mérete 26 cm átmérőjű és 2 cm magas, így ideális a tökéletes palacsinták és lepények sütéséhez.

Az Eternal Collection palacsintasütő a minőség és teljesítmény tökéletes összhangja. Fedezze fel a sütés új dimenzióját, és rendelje meg ma!


Eternal Collection
Az Eternal termékcsaládunk azoknak készült akik nem hajlandók kompromisszumot kötni.

Ebben a kollekcióban az összes serpenyőnk és lábosunk sütőfelülete lézergravírozott rozsdamentes acél rácsokból áll, amelyet gyémántszemcsés tapadásmentes bevonat borít.

Ennek köszönhetően a sütőfelület szinte megkarcolhatatlan és örök életű.

Az ETRNA bevonattal készült termékeinkre +1 év garanciát vállalunk.
Bővebben
Raktáron
RRP 14 790 Ft  
9 490 Ft
Kezdete: 2024.07.19   Vége: 2024.07.31
Részletek
Az Eternal termékcsaládunk azoknak készült akik nem hajlandók kompromisszumot kötni. Ebben a kollekcióban az összes serpenyőnk és lábosunk sütőfelülete lézergravírozott rozsdamentes acél rácsokból áll, amelyet gyémántszemcsés tapadásmentes bevonat borít. Ennek köszönhetően a sütőfelület szinte megkarcolhatatlan és örök életű.
Adatok
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!