TOP termékek

Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke

Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke
-23%
Hurom H201 Slow Juicer + Juice Biblia titánszürke

Letisztult, elegáns külső, smart funkciós tudás. A Hurom H201 masszív, strapabíró, kényelmes nagyságú, nagy teljesítményű: 500 ml-es juice-, 2 literes prés tartály, óriás betöltőnyílás, öntvény szűrők, ultém csiga jellemzik. 


Bővebben
garancia magánszemély esetén motorra/elektronikára :
10 év
További adatok
Raktáron
RRP 219 900 Ft  
169 900 Ft
Kezdete: 2024.06.01   Vége: 2024.06.30
Hitelkalkulátor
Részletek

A csúcsminőséget képviselő slow juicer tökéletes textúrájú leveket, szószokat, bébiételeket, leveseket, desszerteket készít.

Hurom H201 lassú prést használva lerövidül a juice-olásra szánt előkészüléssel, darabolással, aprítással járó idő, hiszen az összetevők 90%-át akár egyben, hámozás nélkül is bele tudjuk helyezni a készülékbe. A Hurom H201 minőségi juice élményt biztosít, a préssel készült levek építhetik a szervezetünket és lelkünket egyaránt, biztosíthatnak egy kiegyensúlyozottabb táplálkozást. Óriás betöltőnyílás, 2 literes prés tartály: Hurom H201
A Hurom H201 óriás betöltőnyílásának köszönhetően a présgép minden munkát elvégezhet helyettünk: automatikusan, egyszerre darabol, aprít és préseli ki az összes összetevő levét. Akár egy egész almát, egyben is bele lehet helyezni a készülékbe. A juicer népszerűségének titka: minden olyan tulajdonság megvan benne, ami az Easy és a Smart típus modelljeit is jellemzi. Lenyűgözően egyszerű az össze- és szétszerelése, mert a hihetetlenül nagy, 2 literes prés tartályt egyben lehet leemelni és ráhelyezni a géptestre.

Egészségesebb életmód úgy, hogy még “énidőre” is telik? A Hurom H201 lassú préssel megoldható: speciálisan kialakított, öntvény szűrői minimalizálják a pép felhalmozódását, elmosásuk kényelmes és gyors, folyóvízzel történik. Több funkciós Hurom H201
A Hurom H201 hideg préselési technológiával dolgozik, ezért nevezik lassú présnek (más néven: slow juicer). A gép működése során alacsony fordulatszámon présel, lehetővé téve a vitaminok, enzimek, tápanyagok legtermészeresebb formában való megőrzését, majd elfogyasztás utáni hasznosulását. A Hurom H201 megszakítás nélküli, automatizált, professzionális folyamat rendszerrel dolgozik: aprít, darabol és facsar egyszerre. Hurom H201 Easy: prémium minőségű lassú prés egy egészséges életmód gyakorlásához


A Hurom H201 egy kifejezetten praktikus lassú prés, ami masszív, strapabíró. A készülék erejét és igazi értékét a különleges Hurom préselési technológia adja, ami lényegében egy sokkal hosszabb távú készülék élettartamot is garantál a modell számára. Az Ultem csiga, a lassú prés lelke, kiváló minőségű alapanyagból készült. A szűrők pedig annyira összesimulva dolgoznak, hogy extrém mennyiségű levet képesek kifacsarni az összetevőkből.

A Hurom márka Easy sorozatának prései mind egyszerűen kezelhetőek, mosogathatóak, illetve össze- és szétszerelésük is másodpercek alatt elvégezhető, használatukkal a mindennapi, rendszeres juice-olás könnyen beilleszthető azoknak az életébe is, akik eddig macerás, időigényes feladatként gondoltak az életmódváltásra, egészségesebb táplálkozásra.

Szerettessük meg a család apraja-nagyjával a finom, friss, energiát adó leveket: használjunk Hurom H201 lassú prést!
A Hurom H201 továbbfejlesztett funkcióinak köszönhetően (amelyeket a legoptimálisabb használhatóság érdekében terveztek és építettek be a készülékbe), reggel több időnk maradhat önmagunkra és családunkra: csak elindítjuk présünket, darabolás nélkül bele pakoljuk az összetevőket (kivéve csonthéjasok és olyan gyümölcsök-, zöldségek, amiknek a héja emberi fogyasztásra nem alkalmas) és mire elkészülünk a friss levek is ott illatoznak majd a pohárban. A gyerekek rendszeresen visszautasíthatják a zöldségek széles skáláját, juice formájában viszont szívesen fogyasztják őket.Hurom H201 fantasztikus előnyei
Egyszerű, kényelmes használat az óriás adagolónak köszönhetően.
Több hely, több szabadidő, kevesebb előkésztőmunka a gyors és professzionális aprításnak hála.
A lassan forgó csiga úgy présel, hogy minimális surlódási hő és oxidáció éri az alapanyagokat.
A spirál alakú Ultem csiga minimalizálja az anyagok éritkezési felületét, hatékonysága megnövelt a korábbi modellekhez képest.
Az új, öntvény szűrőrendszer miatt, a gép alapos tisztítása folyóvízzel történik és alig vesz igénybe néhány percet.
A jucier működése csendes és gyors.
A présgép összeszerelése és szétszedése könnyű.
A Hurom H201 használata minimális szárazanyag tartalommal és extrém mennyiségű friss, vitamin- és tápanyagdús juice-zal jár.


Egyszerű szétszedés
A Hurom H201 Easy lassú prés össze- és szétszerelése egyszerű. A készülék működés közben halkan dolgozik.

Praktikus, könnyű tárolás
Kompakt modell: a géptestről egy mozdulattal levehető a felső tartály, így kevesebb helyet foglal el és sokkal esztétikusabban néz ki.

Könnyű kezelhetőség
A vezérlő gombnak köszönhetően egyszerűen lehet ki-bekapcsolni, illetve visszafordítható vele a csiga forgásiránya is.

A Hurom H201 további előnyei
Több alapanyag az óriási adagolóban: a szélesebb és mélyebb adagoló tartályba több és nagyobb méretű zöldséget és gyümölcsöt helyezhetünk be egyszerre.
Egyszerű tisztítás: A szűrők speciális kialakítása minimalizálja a rostok felhalmozódását a szűrők réseiben, megkönnyítve és meggyorsítva ezáltal a préselés utáni tisztítást.
Friss és tartalmas levek készítése: nem képződik szinte egyáltalán hab és nem fröccsen ki a zamatos lé a présből.
Minden alkotóeleme BPA mentes anyagból készült.
Egyszerű modell, a könnyű összeszerelhetőségért: az egyszerű forma biztosítja, hogy az óriás adagoló tökéletesen illeszkedjen a géptesthez minden alkalommal.


A mindennapi élet támogatója: Hurom H201
A Hurom H201 készülékkel a préselés biztonságos: az óriás adagolónyílásnak hála az alapanyagok behelyezéséhez nem kell a gépbe rakjuk a kezünket. Az extra nyílást használhatjuk a további, működés közben történő kiegészítő adagoláshoz, ha szükséges. A slow jucier tartálya 7 fokkal van megdöntve, ezért, mint a korábbi modellek esetében, az utolsó cseppig kinyerhető a gyümölcspréseléssel készült lé a facsaróból.

A Hurom H201 tartozékai: juice és smoothie készítő modern, műanyag szűrők. A juicer tökéletes textúrájú bébiételeket is készít. Feldolgozásra ajánljuk: szezonális zöldségeket, gyümölcsöket, búzafüvet, de akár még zsemlemorzsa előállítására is alkalmas.

A Hurom a keményebb alapanyagok feldolgozásához a juice szűrő, míg a lágyabbakhoz a smoothie szűrő (a puha húsú gyümölcsökhöz, mint a banán, kiwi, eper stb. is ideális választás) használatát ajánlja.

 

Feszültség: 220-240 V
Frekvencia: 50/60 Hz
Méret: 218 mm x 230 mm x 449 mm
Súly: 9,4 kg
Tartályméret: 2 l
Teljesítmény: 200W
Fordulatszám: 43 fordulat/perc
Üzemidő: max. 30 perc
Kábelhossz: 1,4 m
Garancia: 10 év a motorra és 1 év az egyéb alkatrészekre
Tartozékok: juice szűrő, smoothie szűrő

Adatok
DeliveryTime
2 munkanap
garancia magánszemély esetén alkatrészekre
2 év
Cikkszám
H201-DBEA04
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!