TOP termékek

Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia

Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia
-10%
ÚJ
Hurom H330P Premium Slow Juicer /mély kék/ + Juice Biblia

A Hurom H330P slow juicer a Hurom modellek legújabb, speciális darabja.

Ez a lassú prés fenntarthatóbb elődeihez képest, hiszen a gyártás során festékmentes géptesttel készül, így őrizve meg a fenntarthatóbb környezetet (minimalizálva a gyártás alatti kibocsájtásokat) amit még tovább fokoz, hogy csomagolása környezetbarát. Az alapanyagokat alacsony fordulatszámon vonja ki, így megőrizve a természetből származó zöldségek és gyümölcsök tápanyagtartalmát. Mindenezek testesítik meg a Hurom márka filozófiájának lényegét.

A készülék ötvözi a már jól bevált fém, lyukacsos szűrőrendszert a legújabb, felhasználóbarát kialakítással, így a juiceolás nem csak tökéletes eredményt hoz, hanem gyorsan, kényelmesen el is végezhető – természetesen.

Bővebben
garancia magánszemély esetén motorra/elektronikára :
10év/2 év
További adatok
Raktáron
RRP 259 900 Ft  
234 900 Ft
Kezdete: 2024.04.30   Vége: 2024.05.31
Hitelkalkulátor
Részletek

Hurom H330P (Special Edition) – nagy kapacitású, csúcsteljesítményű lassú prés

Nagy betöltőnyílással rendelkező Hurom lassú zöldség- és gyümölcsprés.
A Hurom H330P slow juicer a Hurom modellek legújabb, speciális darabja. Ez a lassú prés fenntarthatóbb elődeihez képest, hiszen a gyártás során festékmentes géptesttel készül, így őrizve meg a fenntarthatóbb környezetet (minimalizálva a gyártás alatti kibocsájtásokat) amit még tovább fokoz, hogy csomagolása pedig környezetbarát. Az alapanyagokat alacsony fordulatszámon vonja ki, így megőrizve a természetből származó zöldségek és gyümölcsök tápanyagtartalmát. Mindenezek testesítik meg a Hurom márka filozófiájának lényegét. A készülék ötvözi a már jól bevált fém, lyukacsos szűrőrendszert a legújabb, felhasználóbarát kialakítással, így a juice-olás nem csak tökéletes eredményt hoz, hanem gyorsan, kényelmesen el is végezhető.

A Hurom H330P prés ugyanazt az SST technológiát (Slow Squeeze Technology) alkalmazza működés közben, amit a gyártó összes modellje. Ez a lassú préselés sokkal tartalmasabb leveket készít a hagyományos juicerekhez képest és a készülékkel előállított italok (juice, smoothie, növényi tejek) tovább meg is őrzik a frissességüket más technológiákhoz képest.

Hurom H330P lassú préssel a maximális létisztaság érdekében!
A Hurom H330P készülék a lyukacsos fémszűrőnek és a folyamatosan dolgozó forgókefének hála, lényegesen tisztább leveket is elő tud állítani okos elődeihez képest. Kiváló íz, több lé, ami akár 72 órán keresztül sem veszít frissességéből!

A Hurom H330P juicer szuperereje viszont nem csupán a fémszűrőknek köszönhető, hanem annak a mega tartálynak és betöltőnyílásnak is, amit jelenleg a piacon egy másik présgép sem tudhat magáénak.

Amitől egy Hurom H330P ellenállhatatlan lesz


Környezetbarát csomagolás
A Hurom törekedik a környezetvédelemre, ezért környezetbarát csomagolóanyagokkal védik a környezetet.


Rendkívül okos és kényelmes
A Hurom H330P présbe az összetevőket előkészítés nélkül, egyszerre is behelyezhetjük, a készülék önállóan felvágja és lepréseli őket.


Még a főtt összetevők is kombinálhatóak a friss gyümölcsökkel, zöldségekkel, hogy egy finom vegyes juice-t hozzunk létre
Az egészséges magtejektől, a vegetáriánus és vegán gyümölcslevektől a desszertnek szánt joghurtos tálakig bármit készíthetünk a Hurom H320N használatával.


Biztonságos, környezetbarát kialakítás
Mint minden más Hurom Slow Juicer esetében, a Hurom H330P présnek is BPA-mentes anyagból készültek a tartozékai. A legtöbb alkatrész ULTEM, tritán és rozsdamentes acél.


A Hurom H330P esetében: modelltől és a gyártási dátumtól függően a kialakítás és az alkatrészek kis mértékben változhatnak, és eltérhetnek a fotón láthatótól.


Hurom H330P nagy teljesítményű, energiatakarékos lassú prés
Fedezze fel új fenntartható termékcsaládunkat – Hurom H330P
A gyártás során festékmentes géptesttel készül, így őrizve meg a fenntarthatóbb környezetet (minimalizálva a gyártás alatti kibocsájtásokat).

Fedezze fel új fenntartható termékcsaládunkat - Hurom H330P lassú gyümölcspréssel
A környezet védelmében, környezetbarát csomagolásban.
Figyelembe véve a természetet, környezetbarát csomagolással
A Hurom H330P gyümölcsprés újrahasznosított papírdobozba van csomagolva. Környezetbarát nyomtatással nyomtatták. És buborékfólia nélküli, környezetbarát csomagolóanyagokkal csomagolták ezzel minimalizálva a műanyagok felhasználását.

3 egyedülálló szín
Bármelyik konyhába tökéletesen beleillik, a szürke színű. Nyugodt és világos belső terekhez kiválóan illeszkedik az elefántcsont. A H330P exkluzív színe, pedig a mélykék.

Hurom H330P lassú gyümölcsprés három egyedi színben.
Hurom H330P - alacsony fordulatszámú préselési technika
Egy lépéssel közelebb a természethez
Finom, lyukacsos fémszűrővel és Ultem csigával, amelyek gondoskodnak arról, hogy a Hurom H330P juicer az utolsó cseppig kifacsarja a hozzávalókat!
Az ultem csiga spirális szerkezete biztosítja az erőteljes és hatékonyabb préselést. A szilárd kialakítású szűrő megszűri a nagy darabokat.

A csiga lassú, 50 fordulat/perc fordulatszámnak köszönhetően frissebb gyümölcslevek nyerhetők ki.

Az SST technológia (lassú préselési technológia, amely a Hurom egyedi fejlesztése) csökkenti a hőképződést és az oxidációt, ráadásul tápanyagban gazdag leveket eredményez. Élvezze a friss juice lágy, tökéletes ízét!

136 mm széles bemeneti nyílás és egy hatalmas méretű előkészítő tartály: a Hurom H330P mega tartállyal és betöltőnyílással
Egész alma és narancs, amit nem kell szeletelni? Igen! A Hurom H330P préssel ezt egyszerűen meg lehet valósítani, mert a nagy kapacitású, 2 literes adagolótartályba gond nélkül beleférnek az összetevők akár egyben is!

A készülék tetején található extra adagoló biztosítja, hogy a juicer leállítása nélkül is kényelmesen bele tudjuk tenni a gyümölcsöt, zöldséget a tartályba.

Nagy betöltőnyílás, hogy rengeteg időt spóroljunk.
Hurom H320 Intelligens, automatikus aprítás funkcióval.


Intelligens, automatikus vágási funkció: a Hurom H330P prés, ami önállóan aprít, darabol és présel
Az összetevőket előkészítés nélkül, egyszerre is be lehet helyezni az óriási, 2 literes felső tartályba, mert a vágás és a préselés automatikusan, egyszerre történik a gép által. Az előkészületi lépések kihagyása kétség kívül megkönnyíti a juice-olást és növeli a mindennapos kényelmünket.

A Hurom H330P modell vonzereje, hogy nagy mennyiségű gyümölcs és zöldség adagolására is alkalmas. A WHO ajánlását követve, naponta legalább 400 g friss zöldséget és gyümölcsöt kellene elfogyasztanunk egészségünk fenntartása érdekében. Ezt sokszor szinte lehetetlen feladat teljesíteni. A Hurom prések segítségével viszont akár már egy pohár friss lé is fedezheti a napi szükséges bevitelt!

A Hurom H330P lassú gyümölcsprés forgókeféje
A forgókefe a Hurom fémszűrős juicereinek egyik legfontosabb alkatrésze. Nevével ellentétben nem pici kefe kimenettel kell elképzeljük, hanem ez egy olyan speciálisan, a szűrőhöz fejlesztett műanyag alkotóelem, ami már a juice-olás során képes tisztítani a fémszűrőt a nagyobb gyümölcs és zöldség daraboktól, rostoktól. Használatával a préselés még hatékonyabb lesz.

A forgókefe lassan forog 17 fordulat/perc sebességgel, ezzel is segítve a préselés folyamatát. Letörli a finom lyukacsos fémszűrőt, és egyenletesen elkeveri a levet, aminek köszönhetően még a vegyes juice-ok is lágyabbak, homogénebbek lesznek.

Hurom H320 lassú prés rotációs kefével a tisztább juice élmény érdekében.
BPA mentes, könnyen tisztítható alkatrészek jellemzik a Hurom H330P lassú gyümölcsprést.
BPA MENTES alkatrészek a Hurom H330P présben is!
A Hurom H330P alkotórészei, a gyártó egyik legfontosabb hitvallását követve, tökéletesen biztonságos BPA mentes anyagokból készültek.

A minőséget prémium szintre emeli, hogy a készülék egyes elemei tritán, ULTEM, rozsdamentes acél komponensekből állnak.

A tritán, amelyet a cumisüvegekhez is használnak, oldódásmentes, erős és tartós. A rozsdamentes acél szűrők kevésbé érzékenyek a baktériumokra. Az ULTEMből készült szűrők és csiga, akár magas hőmérsékleten, nagyobb nyomásnak is képesek ellenállni.

A HUROM az Ön egészségének figyelembevételével, a legnagyobb gondossággal alkotja meg termékeit!

Hurom H320N, vagy Hurom H330P? Melyiket válasszuk?
“A fenntarthatóság nagyon fontos az életértékemben. Olyan terméket keresek, amely gazdagítja az egészséges táplálkozási szokásaimat.” – H330P

“Egy lassú prést szeretnék, amivel finom juice-okat lehet készíteni. ” – H320N

Legfőbb különbségek a Hurom H320N és Hurom H330P présgép között:

szín / kapcsológomb / logó
környezetbarát csomagolás a fenntarthatóságért – H330P
fagyiszűrő az alaptartozék között – H330P
Különbségek a Hurom H320N és H330P lassú gyümölcsprés között.

Levehető tápkábel a praktikusabb tárolásért.

Levehető tápkábel a rendezett tárolás érdekében, csomómentes.

Kényelmes egyérintéses fedél
Egyérintéses fedél, amely lehetővé teszi a tartályfedél egyszerű és kényelmes nyitását és zárását.

Adagolónyílás a folymatos préseléshez, ez a Hurom H330P lassú gyümölcsprés.
Adagoló nyílás, bármikor
Préselés közben az extra adagolónyíláson keresztül könnyedén adhat hozzá további összetevőket a fedél kinyitása nélkül.
Nagy betöltőnyílás, hogy rengeteg időt spóroljunk.
Automatikus leállítás és folyamatos préselés
Ha kinyitja a tartály fedelét a préselés közben, akkor az automatikusan leáll. Ha a fedelet lecsukja, a préselés folytatódik.


Technikai adatok


Modell: H-330P

Feszültség: 100-250 V

Frekvencia: 50/60 Hz

Fogyasztás: 200 W

Méret: 24.8 × 22.3 × 46.2 cm

Súly: 9,9 kg

Tartályméret: 500 ml

Fordulatszám: csiga: 50 fordulat/perc, forgókefe: 17 fordulat/perc

Üzemidő: max. 30 perc

Kábelhossz: 1,4 m

Garancia: 10 év a motorra és 1 év az egyéb alkatrészekre

Adatok
DeliveryTime
5 munkanap
garancia magánszemély esetén alkatrészekre
2 év
Cikkszám
H330P-BES01BL
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!