TOP termékek

JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)

JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
JTC Omniblend V TM800 turmixgép (szürke)
A világ egyik legerősebb turmixgépe most elérhető áron!
Bírja a hideget-meleget, nedveset-szárazat, kemény és puha anyagokat is, nem akad meg, nem kell piszkálni. Készíthet vele forró levest, jeges turmixot, bébiételt, fagylaltot, apríthat jégkockát, diót, mandulát.
Bővebben
garancia magánszemély esetén motorra/elektronikára :
2 év
További adatok
Raktáron
119 900 Ft
Hitelkalkulátor
Részletek
Bemutatjuk a pengéket

Ugye Ön is kínlódott már a régebbi turmixgépében azzal, hogy az anyagok összetömörültek, a pengék nem tudtak tovább forogni, pedig az étel még itt-ott darabos maradt. Ilyenkor szét kellett szedni a gépet, kanalat, kést vagy villát előszedni, kicsit rásegíteni a működésre, és vagy sikerült utána pépesre darálni az ételt vagy nem. Ha nem, akkor adtunk hozzá egy kis folyadékot, amit pedig nem is szerettünk volna, ráadásul utána még többet kellett mosogatni is.

Az Omniblender használata során ilyen már nem fog előfordulni! Az ötvözött rozsdamentes acélból készült pengék közül 4 vágó, 2 pedig vízszintesen áll éppen azért, hogy forgás közben szívóhatást teremtsenek, és így megakadályozzák az anyagok felgyülemlését a tartály alsó részében.

Nem kell vacakolni, idegeskedni, mosogatni emiatt! Csak beleteszi az alapanyagokat, elindítja a gépet, és kész is. Épp mint a tévé főzős műsoraiban.

Bírja a forróságot

Forró krémlevesek, bébiételek készítése során nem kell várnia, hogy a megfőzött alapanyagok hűljenek, forrón is beleteheti a JTC Omniblenderbe, mivel az egy különleges Eastman Tritan nevezetű poliészterből készül, ami teljesen BPA mentes anyag és 120 °C fok felett van az olvadás pontja.

Nincs többé hűtés, turmixolás, újraforralás, csak a frissen elkészült gőzölgő étellel kell törődnie!

Óvja az Ön egészségét

A JTC elkötelezett az egészséges, organikus és tiszta táplálkozás mellett. Az Omniblenderrel segítségével könnyedén biztosíthatja családja számára a napi ötszöri gyümölcs- és zöldségfogyasztást, hiszen olyan ízletes smoothiekat tud készíteni, hogy senki nem fog többé fanyalogni.

Szereti a fehérje italokat, de unja, hogy mindegyiknek ugyanolyan az íze? A JTC Omniblenddel pillanatok alatt készíthet finomabbnál finomabb italokat mindegy, hogy szálkásítás, fogyás vagy az egészséges életmód fenntartása a cél.

Öntisztítás

A JTC Omniblend bivalyerős motorját 10 másodperc alatt megtisztíthatja: egyszerűen töltse félig vízzel a tartály, adjon hozzá néhány csepp mosogatószert, majd 3-4x nyomja meg a Pulse gombot, öblítse ki a tartályt és már kész is. Nem kell többet, áztatni, mosogatni, dörzsölni, az ujjaik épségét kockáztatni. 10 másodperc alatt végzünk a tisztítással úgy, hogy még a kezünket sem kell bevizeznünk!

Intelligens vezérlés

Hét gomb segítségével egyszerűen beállíthatja a JTC OmniBlend sebességét és intenzitását. Három előre beállított időzítő és három előre beállított intenzitás található az “Impulse” gomb mellett. A beépített érzékelő automatikusan kikapcsolja a motort, amikor felismeri a felesleges használatot, de a JTC OmniBlend rendelkezik „reset” gombbal is, ha arra lenne szükség, hogy Ön szeretné irányítani a működést.

Mit készíthet vele?

- Hígabb és sűrűbb krémlevest
- Turmixitalokat
- Smoothie-t
- Salátaönteteket, szószokat
- Fehérjeitalokat
- Darálhat vele magvakat (diót, mandulát, tökmagot, ami csak a keze ügyébe kerül)
- Apríthat jeget
- Készíthet sorbetet, jégkrémet, fagyit
- koktélokat

Egyéb jellemzők:

- Örvényszerű keverési rendszerű turmix,
- 6 db rozsdamentes vágó-zúzó kés
- 3 lóerős motor
- Színek: fekete / fehér / bordó / szürke
- Teljesítményfelvétel: 950 W
- Fordulatszám: 38000 ford/perc
- Pengék száma: 6 db rozsdamentes vágó-zúzó kés
- Tartály méret: 1500 ml
- Nettó súly: 5 kg
- Méret: 230 x 209 x 515 mm
Adatok
DeliveryTime
2 munkanap
garancia magánszemély esetén alkatrészekre
2 év
Cikkszám
TM-800G
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!